TERMENI SI CONDITII

Prezentul site cuprinde: texte, poze, logo-uri, documente privind funcționarea organizatiei și constituie “continutul” site-ului www.andrem-strategy.ro, care este proprietatea Andrem Strategy.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.andrem-strategy.ro  reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. www.andrem-strategy.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.andrem-strategy.ro

www.andrem-strategy.ro este un site web de prezentare a activităţii organizatiei Andrem Strategy. Conținutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților organizatiei.

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea ANDREM STRATEGY și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România

Andrem Strategy actualizează acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Informaţia oferită poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora ANDREM STRATEGY nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului www.andrem-strategy.ro confirmă că a citit și acceptat Termenii și Condițiile.